Gastronomie

Restaurace

Každý den plánujeme dny následující tak, aby jste se zde cítili jako vítaní hosté a svůj pobyt zde si co nejvíce užili a rádi se vraceli pro neopakovatelné zážitky a atmosféru.

 

Zároveň víme, že velká část celkového dojmu a zážitku se vytváři i chutí. A právě na jídlo a okolnosti s tím spojené, totiž nejen se najíst, ale vychutnat si i ty nejjemnější tóny chutí a vůně se zaměřujeme.

Náši kuchaři Luboš Hindy, Eva Auzká, Jan Abrahám a Monika Šmídová se Vám pokusí sprostředkovat to nejlepší z České i světové gastronomie. Jejich devízou je příprava ryb sladkovodních i mořských. Výběrového hovězího masa, které pochází především z jižní ameriky a USA. 

Veškerá jídla Vám bude připravovat s týmem excelentních pomocníků a pečlivě vyškolený kuchyňský personál Vám je bude servírovat.

V restauraci se též můžete setkat s naším hotelovým klavírním mistrem Zoltánem Vorošem, který je zde pro Vás od středy do neděle.